2014. április 05. 14:44

A beteg érdekeit szolgálom…

Az önök támogatásával immáron negyedszer is megtaláltuk a legnagyszerűbb hazai és határon túli praxisokat. Köszönjük az impozáns részvételt a szavazásban, hiszen több mint 50 ezer látogató értékelte a 10-10 háziorvost. A határon túli praxisok versenyét Orbán Klára nyerte.
A határon túli ajánlások népszerűsítésében segítségünkre volt a Duna Televízió mellett számos erdélyi hírportál és lap, így például a Hargita Népe, az Udvarhely napilap , a székelyudvarhelyi Sztár Rádió, a székelyudvarhelyi televízió, a marosvásárhelyi rádió, a manna.ro hírportál és a Felvidék ma is.
Hargita megye második legnépesebb városának legnépszerűbb doktornőjéért valóságos mozgalom bontakozott ki Székelyudvarhelyen. Ajánlói szerint: „A jelenlegi romániai szabályozások közepette, meglehetősen nehéz dolog betegnek lenni, és nehéz dolog lehet családorvosként, igazságosan és emberségesen ellátni ezeket a szabályok miatt is szenvedő betegeket. Ebben a tevékenységben látom kiemelkedőnek és példamutatónak azt, ahogyan Orbán Klára családorvosunk ellátja feladatát, teljesíti hivatását. Hiszen ő akkor segít, amikor arra leginkább szükség van. Megérti és fogadja az aggódó szülőket a gyerekeikkel, megfelelő körültekintéssel és odafigyeléssel bánik. A másik ajánló szerint: a kedves doktornővel minden problémát bizalmasan meg lehet beszélni, Az asszisztense is nagyon kedves és hozzá is bátran lehet bizalommal fordulni."
Minden erőmmel azon vagyok, hogy a beteg érdekeit szolgáljam – fogalmazza meg ars poeticáját a nyertes.

 

A szavazás lezárult!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis március 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján eldőlt.

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Partnerek

Weborvos szerkesztősége

www.otvenentul.hu