2014. április 05. 14:31

A legszebb születésnapi ajándék!

Mindössze 164 vokssal maradt le a hazai második helyezett Molnár doktornő mögött. Az orosházi Dani Győző 9205 szavazatot kapott „ Az év praxisa a Kárpát medencében „ versenyben.
Dani doktor a két nővér gyűrűjében azt mondta, ez élete legszebb születésnapi ajándéka. Kiderült, hogy éppen a díjátadó napján április 2-án született, hogy mikor, az most nem fontos. Érte például valóságos mozgalmat indítottak az orosháziak. Szerepelt a helyi televízióban, ott díszelgett az Év praxisa felhívás az orosházi önkormányzat portálján, meghívták „ Az alma a fájától” műsorba a művelődési házba, interjú készült vele a helyi lapba, szóval saját közössége is felfigyelt rá, amennyire csak lehetett. Hatan ajánlották, betegei úgy fogalmaztak: „Dani doktor ajándék. „
Egyikük férje súlyos rákbetegségben többet volt az otthonában a háziorvos gondosságának köszönhetően, mint a gyulai kórház onkológiáján. Másikuk, férje halála után trombózist kapott. „ A kórházban is és utána itthon is hívás nélkül jött, amíg szükséges volt. Azóta is készséggel gyógyít, hálapénzt nem vár. Személyében olyan ajándékot kaptunk a sorstól, amit nehéz szavakkal kifejezni. Regényt lehetne írni a sok évtized alatt történtekről. Sokszor találkoztunk vele zárás előtt a gyógyszertárban, sorban állva. Mint kiderült, valamelyik idős, magányos betegének váltotta ki az általa felírt gyógyszert (előfordult, hogy saját pénzén).”

 

A szavazás lezárult!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis március 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján eldőlt.

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Partnerek

Weborvos szerkesztősége

www.otvenentul.hu