Pályázati kiírás

Kérjük a pályázókat, hogy figyelmesen olvassák el a pályázati kiírást!

"Az év praxisa a Kárpát medencében" díjat, 10-10 háziorvos nyerhet el- munkatársaival, a nővérekkel együtt- a páciensek, illetve az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslata alapján, a határon innen és a határon túl. Ezért a páciensek mellett idén is várjuk az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslatait is! Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzuk!
Írhatnak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, egy- egy küzdelmes gyógyulásról, és persze az életmentésről, illetve mindarról, ami önöknek a legfontosabb.
Tavaly nagyon sok egymondatos ajánlást kaptunk, ezeket sajnos nem tudjuk elfogadni. Kérjük, történetük minimum 15 – 20 mondatos legyen! Mivel orvosukat a illetve, a praxisában dolgozó nővéreket értesíteni szeretnénk arról, hogy szerepelnek portálunkon, ne feledkezzenek meg adataikról! Szükségünk van elérhetőségükre: az orvos és a nővér pontos nevére, a praxis e-mail címére, a rendelő telefonszámára.
Anonim pályázatokat nem fogad el a zsűri! Kérjük, ne felejtse el aláírni történetét! Aki helyesen adja meg saját adatait, története fogadásáról köszönő e-mailt kap tőlünk. Az oldalt hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy történetét nem találja meg azonnal a portálon, köszönő válaszunkból azonban tudni fogja, hogy beérkezett hozzánk.
Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét a www.azevpraxisa.hu ajánló oldalán küldhetik be 2014. március 10-ig.
A sztorik értékelése után a zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe. A toplistás történeteke- abc sorrendben- elolvashatják internetes portálunkon, és önök választhatják ki a legjobbakat közülük.
Kérjük, szavazzanak március 16. és március 30. között portálunkon! Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő 10-10 történet orvos- nővér főszereplője kapja „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat 2013-as OALI díját.
Ajándékok:
A pályázat támogatói az oklevelek mellé értékes ajándékokat ajánlottak fel. Az Innomed Medical Zrt. felajánlása révén 2 EKG, valamint 6db vérnyomásmérő talál gazdára. Az EGIS Gyógyszergyár 5 hazai és 5 határon túli, azaz 10 orvos továbbképzését, belföldi konferencián történő teljes részvételének költségét biztosítja, a 77 Elektronika 10 vércukormérővel jutalmazza az első öt-öt helyezettet. A Pharmanord 50-50 ezer forint értékű ajándékcsomagot ad a két első helyezettnek, a többiek tíz-tízezer forint értékű ajándékot kapnak. A Springmed Kiadó pedig ajándék könyvcsomagokkal örvendezteti meg őket. Az egri Park Hotel wellness hétvégét adományoz a határon túli különdíjasnak és partnereinek, összesen 4 fő számára.
 

 

A szavazás lezárult!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis március 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján eldőlt.

Támogatók

77 Elektronika Kft

Pharme Nord

www.springmed.hu

Partnerek

Weborvos szerkesztősége

www.otvenentul.hu